petcutÎnainte de deplasarea de la Hidișelul de Sus, o localitate aflată la 20 kilometri distanță de Oradea, Mihai Petcuț preciza că ar fi neplăcut și chiar rușinos să piardă în fața unei formații mai slab cotate și iată că sentimentele chiar sunt trăite de sebișeni după ieșirea prematură din Cupa României – Timi­șoreana. Bihorenii de Liga a IV-a au câștigat cu 3-1 după un meci pe care l-au controlat în marea parte a timpului regulamentar.
„E urât, enervant să pierzi cu o echipă de județ, însă realitatea e că  atâta putem în momentul de față. Din punct de vedere fizic spun, căci partide cu acest gen de adversari, robuști, care știu foarte bine să-și valorifice avantajul terenului propriu, se câștigă mai ales pe pregătire fizică și forță. Am început pregătirile de numai o săptămână, încă nu avem aceste atuuri. Obiectivul nostru este să fim pregătiți pentru campionat, dacă pe 16 august vom pierde chiar că voi fi supărat și mă voi alarma. Probabil, dacă acest meci s-ar mai juca odată peste o lună în exact aceleași formule cred că am câștiga cu 4,5-0. Nu vreau să fiu nerespectuos la adresa adversarilor, dar așa văd eu lucrurile”, a punctat Mihai Petcuț. Pe de altă parte, e clar că Sebișul are destule „găuri” în echipă, mai ales pe pozițiile ofensive. Deși din această săptămână contează și pe ex. utistul Alex Miron (împrumtat de la Atletico) și pe Blănaru, fotbalist cu destule meciuri la nivelul ligii secunde la formațiile bihorene, Naționalul mai are nevoie de cel puțin doi atacanți, care vor sosi în zilele următoare.
„Zilnic ne vin fotbaliști, nu-mi fac probleme că pe 25 iulie, când vom intra în cantonament, voi avea la dipoziție un lot bun, de 23 de jucători, așa cum îmi doresc. Miron și Blănaru sunt achiziții importante, doar că nu sunt pregătiți. Luni, Blănaru a pus piciorul pe minge după vreo două luni de zile și cu toate astea calitatea sa s-a văzut în momentul în care a intrat pe teren”, a mai spus antrenorul grupării de pe malul Crișului Alb.

Recomandările redacției