petcutSebişul pare în cădere liberă după al doilea insucces consecutiv. Dacă la Pâncota, Naţionalul nu a contat şi a pierdut fără drept de apel (0-5), în confruntarea de pe teren propriu cu Unirea Dej scenariul a fost cu totul altul. „Alb-albaştrii” au dictat ritmul, au fost peste adversari ca joc, însă cu toate astea nu au luat nici măcar un punct.
Sebişenii au evoluat în condiţii speciale, fără cinci dintre titularii obişnuiţi: Suslak, Buta, Coţan (suspendaţi), Cladiu Feieş şi Botiş (accidentaţi).
„La câte absenţe am avut, eu zic că am jucat bine. Am ratat 5-6 ocazii clare de gol, scorul nu reflectă deloc realitatea din teren. În plus, consider că la 0-0, ar fi trebuit să primim un penalty la o intervenţie în careu asupra lui Ivancea. Dar, Dejul a marcat şi a câştigat, rezultatul este cel care rămâne. Păcat că am ratat şansa de a lua trei puncte ce ne aduceau mai multă linişte, fiindcă trec etapele şi nu avansăm în clasament”, a analizat Mihai Petcuţ.
Antrenorul Sebişului a stat de vorbă şi cu Gheorghe Feieş după meci, fără a i se comunica eventuale măsuri împotriva staffului tehnic şi jucătorilor.
„Am fost foarte supăraţi din cauza rezultatului, dar, ca joc, eu zic că am fost la înălţime. Nici ca dăruire nu le putem reproşa nimic fotbaliştilor. Să nu uităm nici faptul că pe bancă am avut doar trei jucători, pe tinerii Susan şi Toader, dar şi pe Cristi Feieş, care avea să intre pe teren răcit. Conducerea e îndreptăţită să ia orice decizie dacă consideră că e cazul, noi nu avem decât să ne concentrăm pe ce avem de făcut în următoarele partide”, a adăugat Petcuţ, care a pierdut în faţa unui alt tehnician arădean, Dan Mănăilă, actualmente „principal” la Unirea Dej.

Recomandările redacției