Petcuț: „Victoria ce ne redă atmosfera primului loc”

0
178

petcutDupă numărul de ocazii create pe terenul ultimei clasate, Național Sebiș putea câștiga și mai clar ultimul duel din campionat. A fost doar 2-0, dar sebișenii au realizat că au făcut un meci bun, aspect important în vederea disputelor de foc ce urmează.
„Am întâlnit o echipă tânără și arțăgoasă, care, asemenea Oșorheiului s-a apărat organizat și a acționat doar pe contraatac. Chiar dacă la pauză încă era 0-0, știam că vor câștiga. Trebuia să avem un ghinion teribil să nu marcăm din multitudinea de ocazii pe care ni le-am creat. Fără să exagerez, am avut vreo 9-10 oportunități clare de a înscrie, cât în ultimele două-trei amicale și partida din etapa trecută. Câștigând în fața echipei de pe ultimul loc, nu e cazul să ne îmbătăm cu apă rece, însă am simțit că victoria ne redă atmosfera primului loc pierdută pe la începutul lunii noiembrie a anului trecut”, a explicat Mihai Petcuț.
Un alt aspect pozitiv al succesului de la Dej este revenirea pe lista marcatorilor a lui Ștefan Blănaru. Mai mult, sebișeanul l-a depășit în clasamentul golgheterilor seriei pe Cârstean, având 15 reușite în cele 17 partide disputate. „Mă bucur pentru el, sper să se fi deblocat și să ne ajute în continuare. Dar apreciez și evoluția lui Bozian, care a contribuit la ambele reușite. Toți băieții merită felicitați pentru atitudinea avută la Dej. Am alergat din primul până în ultimul minut, se că am conștientizat cu toții că locul 2 nu există la Sebiș”, a adăugat tehnicianul Naționalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.