Petecel și-a ispășit „pedeapsa“ în fruntea IPJ Arad și se întoarce în Timiș. Tamaș, pregătit să îi ia locul

0
1072

De săptămâna viitoare, Inspectoratul Județean de Poliție Arad rămână fără șef. Începând cu data de 3 februarie 2021, chestorul Alin Petecel revine la conducerea IPJ Timiș, după o perioada în care a fost detașat în fruntea IPJ Dolj și, ulterior, la IPJ Arad.

Presa timișoreană scrie că protectorii lui Petecel din IGPR au reușit să-l convingă pe Lucian Bode, noul ministru al Afacerilor Interne, că perioada în care ofițerul și-a exercitat atribuțiile de inspector șef  departe de casă a contribuit la „reeducarea sa managerială“, după ce a abuzat de funcție și l-a dat afară din poliție, pentru câteva zile, pe agentul șef Valer Kovacs.

Acum rămâne de văzut cine va veni în locul lui Petecel la conducerea IPJ Arad. Se pare că se dă o luptă surdă între cei doi adjuncți. Totodată, în perioada următoare, expiră detașarea comisarului șef Ioan Tamaș, cel care de fapt ocupă prin concurs funcția de șef al IPJ Arad. Așadar, tot la finele lunii februarie, expiră și detașarea comisarului-şef Ioan Tamaş, la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Cel mai probabil, după expirarea perioadei de șase luni în care a condus IPJ Vaslui, Tamaș se va întoarce în funcția de șef al IPJ Arad. Funcție pe care o ocupă prin concurs, astfel că este foarte greu să fie schimbat, singura variantă fiind pensionarea, pe care din informațiile noastre comisarul-șef nu o are în vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.