Petrache le-a pus gând rău foștilor colegi de la UTA II: „Le doresc tot binele, dar nu joi…”

0
157

Etapa a zecea a Ligii a III-a (seria a IV-a) începe peste două zile cu ultimul derby arădean al toamnei. La Șiria, se înfruntă două echipe „alb-roșii”, UTA II și Lunca Teuz Cermei. Ambele nu trec printr-o perioadă prea bună, cu mențiunea că „satelitul” echipei fanion nici nu a trăit vremuri fericite în acest sezon.
În schimb, trupa lui Aslău începuse excelent campionatul, cu trei succese consecutive, dar apoi a mai pus la păstrare doar două puncte, ambele luate de pe terenuri străine. Acum, e rost de o victorie, iar David Petrache își pune în gardă foștii colegi.
„E normal să fie un meci mai special pentru mine. Cu jucătorii din generația de 97-98 de la Atletico și apoi UTA am fost coleg 11 ani de zile până în această vară. Îi cunosc foarte bine, sunt prietenii mei, le doresc tot binele, dar nu joi. Ca și ei, avem și noi mare nevoie de cele trei puncte ca să ieșim din pasa proastă din ultimul timp. Nu există o favorită, va fi un meci echilibrat, greu de ambele părți, sper să pridem o zi mai bună decât ei și să câștigăm”, spune fundașul de 19 ani al Cermeiului.
Teoretic, acesta este împrumutat tot sezonul pe malul Teuzului, dar nu e exclus ca utiștii să-l încerce să-l aducă înapoi în iarnă. Ca și pe Adrian Suslak sauSergiu Aldan, de altfel.  „Nu pot ști exact ce se va întâmpla cu mine în iarnă, dar eu aș vrea să rămân la Cermei. Aici am fost primit  bine, mi se dă încredere, joc etapă de etapă în Liga a 3-a, nu știu de ce aș vrea să mă întorc deocamdată la UTA. Poate aș fi meritat și eu o șansă la prima echipă, dar acum sunt concentrat pe ceea ce am de făcut la Cermei, progresând până la finalul acestui sezon. Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de demonstrat celor de la UTA, ci doar mie”, a adăugat tânărul fotbalist.
Piesă importantă a echipei ce a câștigat Cupa României și Supercupa la Under 19, Petrache va rata reîntâlnirea cu colegul său din centrul defensivei utiste. „Iuga este accidentat, îmi pare rău că nu ne revedem pe teren, dar voi avea destui foști colegi ca adversari. Probabil, ca fundaș dreapta, cel mai mult voi avea de-a face cu Copaci, unul dintre cei mai vechi prieteni ai mei. Încă nu am vorbit cu el, sigur o vom face înainte și după meci. Relația cu toți colegii cu care am crescut va rămâne aceeași, una bună, indiferent de rezultatul meciului de joi”, a încheiat Petrache, care îi datorează lui Dan Stupar experiența postului de fundaș dreapta pe care fostul antrenor al UTA-ei II l-a folosit în turul stagiunii trecute de Liga a IV-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.