Petre Bulza: „Egalul era just, dar și așa suntem în grafic”

0
210

Confruntarea cu cei de la Pandurii II a adus prima înfrângere pentru nou promovata Cermei în Liga
a III-a. Chiar dacă se întâlneau echipele de la cei doi poli ai clasamentului disputa a fost una mult mai echilibrată decât părea înaintea confruntării și s-a încheiat cu o surpriză.
Pandurii II s-a impus cu 1-0 după un gol înscris de ex. utistul Dumitru în primul minut de prelungiri. „Au echipă foarte bună, cu destui jucători care se pregătesc cu prima formație, jucători tehnici. Prima repriză a fost a lor, în timp ce în a doua i-am dominat. Dacă vor evolua tot cu acești jucători vor face multe surprize cei de la Pandurii II. Băieții au avut atitudine bună, egalul ar fi fost just mai ales că am luat gol pe o deviere, la o fază ce ne-a surprins sus, pentru că voiam să marcăm. Poate ar fi fost mai bine dacă închideam jocul și ne mulțumeam cu egalul”, a menționat Petre Bulza.
Pe de altă parte, președintele „alb-roșiilor” de pe Teuz spune că nimeni nu face înmormântare după acest eșec puțin neașteptat și e convins că echipa sa se va revanșa cu o victorie în derby-ul zonal din runda viitoare. „Ar fi fost bine să avem punctaj maxim înaintea disputei cu Sebiș, dar nu e nicio problemă deoarece îi vom bate pe sebișeni și revenim acolo sus. În ciuda acestei înfrângeri, noi suntem în grafic. Ne-au ieșit calculele privind punctele din primele trei runde”, a mai spus Bulza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.