miriutaAcţionarul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, luni, că Vasile Miriuţă a fost numit în funcţia de antrenor al echipei pregătite până acum de Petre Grigoraş, fiind nemulţumit de rezultatele echipei în prima parte a campionatului.
„Din păcate nu pot fi mulţumit de echipă, e cea mai slabă jumătate de sezon de când m-am implicat în fotbal. Nu pot fi mulţumit de anul 2013, dar sperăm că odată cu trecerea în noul an să ajungem la un nivel mai ridicat. Încercăm să terminăm sezonul cât mai aproape de podium, poate un loc patru. Să vedem dacă vom prinde un loc de Europa sau nu. Noi de regulă când alegem antrenorii facem un portret robot, apoi încercăm să-l potrivim pe persoanele reale care pot ocupa acea funcţie. Am dorit un antrenor care să fie din generaţia mai tânără, care să aibă foame de rezultate, să aducă un plus echipei. El are drept obiectiv să câştige cât mai multe puncte în acest semiretur şi dacă e posibil locul patru. Dar nu e un obiectiv trasat într-un mod absolut, este doleanţa noastră. Asta ne-am dori de la noul antrenor. Cred că antrenorii din noua generaţie sunt mai adaptaţi la noile cerinţe, mai ales dacă vine cu un preparator fizic pregătit în acest sens. Trebuie să fie o reţetă mai bună”, a declarat Paszkany, la Dolce Sport.
Oficialul clubului clujean a precizat că s-a despărţit de Grigoraş păstrând relaţia de prietenie cu acesta. Paszkany a adăugat că e posibil ca în viitor Grigoraş să se întoarcă pe banca tehnică a echipei CFR Cluj: „Grigoraş este un om respectabil, rămâne un prieten, îmi pare rău că nu am reuşit împreună mai mult. Uşa nu se închide, aşa cum Andone a revenit la CFR, uşa rămâne deschisă. Şi el poate să revină”.

Recomandările redacției