Petre: „Mister ne-a spus să urmărim mingile date la portar, meciul cu Poli e cel mai important al sezonului”

0
249

„Bomberul” UTA-ei a încheiat o săptămână excelentă. După golul ce, practic, a băgat trei puncte în traista UTA-ei la Ștefănești, a aflat de la Casa Fotbalului că cele patru reușite cu Pâncota îi rămân în cont, pentru ca, duminică, Adi Petre să izbutească o altă „dublă” decisivă cu are a ajuns la „borna” 13.
La ambele goluri, Adrian Petre nu și-a arătat deloc vârsta, dimpotrivă. L-a executat cu mult sânge rece pe experimentatul Matache, care se pregătea la o finalizare plasată, iar apoi a lobat elegant o minge oprită de noroi la mijlocul distanței dintre Marin și portarul Clinceniului. „Mister ne-a spus înainte de meci să urmărim mingile date la portar că se pot opri și așa a fost. Am reușit să marchez dintr-o astfel de fază, am ajuns la un număr frumos de goluri în acest campionat, dar asta are mai puțină importanță. Doar punctele sunt importante, iar eu nu-mi fac decât treaba ajutând și la cucerirea lor”, a spus atacantul de 18 ani la finalul disputei cu ilfovenii.
Petre e doar unul dintre utiștii care pare să fi progresat mult din punct de vedere fizic. „Față de sezonul trecut, când nu am prea jucat, acum mă simt mult mai bine. Nu eram obișnuit să încep titular, nu puteam duce un meci întreg, dar acum joc mult mai mult fără probleme și o voi face atât timp cât mi se va da credit”, a fost remarca arădeanului.
Bineînțeles, golgheterul utist se conectează și el treptat la miza derby-ului cu „alb-violeții”. „Meciul cu Poli e cel mai important al sezonului, pentru încărcătura sa istorică, dar și pentru că e următorul, iar noi trebuie să ne prelungim seria de victorii. Sper ca arădenii să vină la stadion în număr cât mai mare să ne susțină și să ne bucurăm după meci împreună pentru o victorie frumoasă. Suntem conștienți că nu vom avea condiții foarte bune de joc sau oricum nu mult peste cele de azi. Sperăm să nu mai plouă. Terenul este cum este, dar noi suntem obișnuiți cu el”, a încheiat internaționalul de juniori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.