La sfârșitul acestei săptămâni, mai precis vineri după-masa, copiii din Sântana sunt invitați la o… Petrecere de Halloween.
Aceasta deoarece primăria oraşului organizează cea de-a doua ediție a acestui gen de petrecere, care anul trecut s-a bucurat de un real succes, după cum ne spuneau organizatorii. Au fost răspândite afișe în tot orașul pentru ca toți copiii (și părinții!) să le vadă.
„Anul trecut au dat curs invitației mai ales cei mici – vorbim aici de micii grădinari și de elevii din clasele mici, pe care i-a încântat ideea de a se costuma cât mai variat și original cu putință. După pregătirile pe care le-am făcut esti­măm că au fost între 150 și 200 de copii – cei mici fiind însoțiți, fi­rește, de părinți. Anul acesta ne așteptăm ca numărul participan­ților să fie cam același, ba, chiar să crească“ ne preciza unul dintre organizatori.
Și anul acesta Petrecerea de Halloween va avea loc în Sala de Evenimente din Satu Nou, începând cu ora 16, a zilei de vineri, întâi noiembrie 2013 și singura condiție a participării este… costumul și masca, participarea fiind neîngrădită de nici o altă condiție. (F.B.)

Recomandările redacției