Petrecere stradală la Festivalul de Muzică de Stradă hARmony, organizat prima dată la Arad

0
242

Un eveniment inedit dedicat iubitorilor de muzică și dans va începe marți, în centrul Aradului.

Este vorba de Festivalul de Muzică de Stradă hARmony, la care arădenii sunt așteptați la o petrecere stradală. „Prima ediție a Festivalului Internațional de Muzică de Stradă din Arad – hARmony, Arad Buskerfest, începe în 31 mai! Până sâmbătă, 4 iunie, organizatorii, Asociația C.E.A.S aduc muzică și dans pe străzile Aradului, în zona centrală și în unele cartiere, într-o explozie de ritm, culoare și vitalitate!  Evenimentul debutează în data de 31 mai, cu Parada Artelor, pe traseul Liceul de Artă «Sabin Drăgoi» – Piața Avram Iancu. Cunoscuta trupă arădeană Lupus Dacus va fi în capul coloanei de tineri care se deplasează în centrul orașului, iar animatorii evenimentului sunt doi dintre artiștii îndrăgiți ai Aradului, Claudia Iuga și Zoltan Lovas“, anunță reprezentanții asociației C.E.A.S, organizatorii evenimentului.

După-amiaza și seara spectacolul se mută pe strada Mețianu. Grupul vocal Gospel, Q Band și clujenii de la Two to Tango vor invita arădenii la muzică și dans în aer liber. Ziua se încheie cu o petrecere stradală, unde organizatorii îi invită pe arădeni să reînvie atmosfera vechiului Arad.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Municipal de Cultură. Alți parteneri sunt: Cetatea Voluntarilor, Centrul Județean de Voluntariat și Poliția Locală Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.