petrescuDan Petrescu şi-a alcătuit planul pentru a ajunge antrenor în Anglia, ţara unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii ca jucător şi unde aspiră să revină încă de când s-a apucat de antrenorat, potrivit propriilor declaraţii. Cotidianul britanic Evening Standard scrie că „Bursucul” nu s-a resemnat după ratarea şansei de a o pregăti pe Crystal Palace, după demiterea lui Ian Holloway, în locul românului fiind preferat Tony Pulis.
Vinovaţi pentru faptul că Petrescu nu a ajuns încă de acum în Anglia sunt ruşii de la Dinamo Moscova, care ar fi cerut o sumnă cu 6 cifre pentru eliberarea de sub contract a antrenorului, bani pe care englezii nu au putut să-i achite. Această ipoteză vine să contrazică informaţiile conform cărora românul nu a semnat cu Palace din cauza salariului mare solicitat.
Astfel, sursa citată scrie că românul va rămâne obligat-forţat încă un an la Moscova, până îşi va termina angajamentul, după care va începe din nou tratativele cu mai multe formaţii din primele două ligi engleze.

Recomandările redacției