ACTUALIZARE: https://www.glsa.ro/a-murit-petrica-mitu-stoian/?fbclid=IwAR2wIr1ARvCXtYLAPMcCKdmLPyK9UpE8Bsrvln8Rzb3TZlvQatef6YIxbR8

Interpretul Petrică Mîțu Stoian este internat în stare gravă la spitalul din Reșița. Acesta a fost infectat și cu virusul SARS-CoV-2, iar în urma unei supradoze de anticoagulant, interpretul a început să se simtă tot mai rău și a ajuns la ATI, conform România TV. 

Din cauza umărului mare de bolnavi din spitale, interpretul nu a putut fi transferat la Craiova.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut la 18 septembrie 1960 în Isverna, Mehedinți și este un cântăreț român de muzică populară. Este originar din zona Plaiului Cloșanilor din județul Mehedinți. Din anul 1995 este angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu.

Îndrăgitul artist de muzică populară Petrică Mâțu Stoian este în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.

Petrică Mâțu Stoian se afla în tratament post-Covid de câteva zile la o clinică privată din Caraş-Severin. În acestă dimineața artistul a început să se simtă foarte rău. A fost preluat de o ambulanță şi dus de urgenţă la spitalul din Reșița, acolo unde medicii au reuşit să îl stabilizeze.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat.

Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI”, a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

 

Recomandările redacției