Lotul „Bătrânei Doamne” e departe de a fi conturat. Există încă destui jucători care vin și pleacă de la Arad, iar Ionuț Popa încă solicită întăriri. După ce vineri s-a renunțat la Opriș, de luni nu s-au mai prezentat la antrenamentul utiștilor nici mij­locașul Tiberiu Petriș și fundașul Andrei Gal. „Am discutat cu tatăl lui Petriș și i-am spus că deocamdată nu m-a convins. Dar, nu i-am spus să nu mai vină, el a decis să nu se mai prezinte la antrenamentul din această seară. Orădeanul Gal e junior, fundaș central unde mi-aș dori fotbaliști mai experimentați și unde oricum îl avem deja pe Iuga din curtea noastră”, a explicat Popa.
Altfel, antrenorul „Bătrânei Doamne” le-a făcut o primă eva­luare fotbaliștilor sosiți dumi-nică, la Arad. Este vorba despre francezii Djetou, Mahjoub și Le Metayer și Sorin Petre. „De ce să vă mint să vă spun că mi-au sărit cu ceva în ochi? S-ar putea ca pe atacantul român să-l mai văd, totuși, vreo 25-30 de minute și în amicalul cu Szegedul. Dacă mai aducem jucători trebuie să fie peste ce avem, sau măcar de nivelul celor din lot, să ne dubleze niște posturi încă deficitare”, a adăugat Popa.
Și, din informațiile noastre, până la finalul acestei săptămâni ar putea ajunge în curtea „roș-albilor” două-trei certitudini, fotbaliști care au evoluat deja cu succes în primele două ligi din România.

Recomandările redacției