Petriș și Gal nu vor evolua la UTA, francezii nu au făcut o primă impresie prea bună

0
308

Lotul „Bătrânei Doamne” e departe de a fi conturat. Există încă destui jucători care vin și pleacă de la Arad, iar Ionuț Popa încă solicită întăriri. După ce vineri s-a renunțat la Opriș, de luni nu s-au mai prezentat la antrenamentul utiștilor nici mij­locașul Tiberiu Petriș și fundașul Andrei Gal. „Am discutat cu tatăl lui Petriș și i-am spus că deocamdată nu m-a convins. Dar, nu i-am spus să nu mai vină, el a decis să nu se mai prezinte la antrenamentul din această seară. Orădeanul Gal e junior, fundaș central unde mi-aș dori fotbaliști mai experimentați și unde oricum îl avem deja pe Iuga din curtea noastră”, a explicat Popa.
Altfel, antrenorul „Bătrânei Doamne” le-a făcut o primă eva­luare fotbaliștilor sosiți dumi-nică, la Arad. Este vorba despre francezii Djetou, Mahjoub și Le Metayer și Sorin Petre. „De ce să vă mint să vă spun că mi-au sărit cu ceva în ochi? S-ar putea ca pe atacantul român să-l mai văd, totuși, vreo 25-30 de minute și în amicalul cu Szegedul. Dacă mai aducem jucători trebuie să fie peste ce avem, sau măcar de nivelul celor din lot, să ne dubleze niște posturi încă deficitare”, a adăugat Popa.
Și, din informațiile noastre, până la finalul acestei săptămâni ar putea ajunge în curtea „roș-albilor” două-trei certitudini, fotbaliști care au evoluat deja cu succes în primele două ligi din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.