ineuDin nou tristețe în Țara Zărandului după al treilea eșec pe linie în campionat. Chiar dacă puștii lui Sculici au marcat în sfârșit un prim gol oficial în acest sezon, conducând pe tabelă, carențele defensive și-au spus din nou cuvântul și FC Hunedoara a plecat cu toate punctele de la Ineu. Bak și Ciobanu            și-au făcut în sfârșit apariția pe teren, aducând un plus de experiență pentru gazde. „Corbii” au propus o echipă extrem de mobilă cu fostul „student” arădean, Uibariu, în mare formă.
Oaspeții au fost periculoși încă din start, prin Găceanu, care a trimis cu capul puțin pe lângă colțul lung. Stănaia și-a încercat șutul în minutul 28, dar balonul s-a dus pe lângă. Tot după o fază fixă a venit și a doua ocazie importantă pentru vizitatori. Roiu a centrat de pe dreapta și Geaca își plasează lovitura de cap puțin pe lângă bara de la colțul scurt. Ineul s-a trezit în minutele 39 și 40. Două cornere consecutive au produs panică la poarta lui Dragotă. Mai întâi, Kocsis a reluat din cădere puțin pe lângă colțul scurt, iar apoi Stănaia a tras de la 19 metri exact în brațele lui Dragotă. Concluzia reprizei a scris-o Uibariu cu un șut din alergare ce l-a întins serios pe Bak, care  a respins peste transversală.
Ineul a început în forță partea secundă. Șulumberchean l-a avertizat pe Dragotă înainte ca portarul Hunedoarei să se recunoască învins. Același tânăr mijlocaș al gazdelor a tras de la 14 metri, goal-keeperul advers a respins în față și Kocsis, pe fază, a marcat pentru 1-0 (min. 53). A fost un simplu foc de paie, căci peste 6 minute era din nou egalitate. Roiu a centrat din corner și Geaca a marcat nestingherit din 10 metri. Imediat după aceea, același jucător al vizitatorilor a pătruns în forță în careu, dar și-a închis prea mult unghiul de șut și faza    s-a răcit. În minutul 68, însă, elevii lui Alexoi nu au mai greșit ținta. Cel care a marcat pentru 1-2 a fost Trășcan, care a tras la colțul lung din mijlocul careului după un contraatac de manual. Reacția zărăndanilor a fost palidă. Capătă a șutat din întoarcele pe lângă, iar Șulumberchean nu a pus forță în șutul în cros de la 12 metri și Dragotă a reținut. Tot oaspeții au avut ocaziile mai bune, prin Făgărșanu și mai ales Roiu, a cărui lovitură liberă de la marginea careului a întâlnit încheietura barelor. S-a terminat din nou rău pentru ineuani, care rămân la borna 0 în dreptul punctelor.
Formații:
CS Ineu: Bak – Zdrențan, Ciobanu, Tudoroiu, Talpaș (64 Tomuț) – Bilia, Purece (64 Georgiu) – Kocsis (83 Cotoc), Stănaia, Șulumberchean – Capătă.
FC Hunedoara: Dragotă – Ciucurescu, Găceanu, Geaca, Roiu – Șoit, Muntean, Uibariu, Fl. Olariu – Trăscan, Făgărășanu. Au mai jucat: Blaga, Pop, M. Olariu
Arbitri: Cristian Brașovean, Dragoș Popa și Iosif Nasc (toți din Clu)
Observatori FRF: Gabriel Dan și Gabriel Stoicovici (ambii din Timișoara)

Recomandările redacției