Picnic Festival, de Zilele Aradului

0
698

Evenimentele cu tematică gastronomică au prins bine la Arad, cu atât mai mult cu cât a fost sezon estival. Astfel, arădenii vor avea parte din nou de un Picnic Festival, după jumătatea acestei luni.

Ediţa din acest an va avea loc de Zilele Aradului, între 17 – 26 august, pe Faleza Mureşului, de la noua pasarelă până la Perla. „Ambientul special este asigurat de spaţiul frumos de promenadă al Aradului, muzica de calitate propusă de trupe de jazz, electro, blues și world music, cinema outdoor, activități interactive și creative, ateliere pentru copii. Este un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase, gătite și servite în stradă, dar este în acelaşi timp un eveniment social, în care oamenii se întâlnesc, discută şi se simt bine. Ne bucurăm că atât specialiştii în arta culinară cât şi publicul căruia se adresează sunt nerăbdători să participe la ediţia din acest an. Îi invităm pe arădeni să se simtă bine şi să descopere gusturi şi experienţe speciale la Picnic Festival 2018, pe parcursul a 10 zile. Este cadrul perfect în care comunitatea arădeană poate sărbători Zilele Aradului, la 100 de ani de la Marea Unire”, a spus deputatul Glad Varga, iniţiator al evenimentului. Picnic Festival este un eveniment organizat de către Centrul de Excelență Arad și susținut de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Organizatorii spun că, Picnic Festival, prin concept şi ambient se adresează unui public care iubeşte mâncarea bună, servită într-un spaţiu neconvenţional. Va fi satisfăcută o paletă largă de preferințe, atât în rândul tinerilor, cât și al familiilor numeroase și al copiilor.

Evenimentul completează celelalte acțiuni organizate în județ și municipiu – Circuitul Gastronomic și Produs în Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.