sebpolLiderul seriei a V-a al eșalonului trei a adâncit criza de rezultate în meciurile amicale a prim-divzionarei, ACS Poli Timișoara. Pe terenul I din complexul „Dan Păltinișanu”, sebișenii le-au dat o replică excelentă bănățenilor și au obținut remiza albă. Ba chiar se putea mai mult dacă Beuran și Răducă nu ar fi ratat două bune ocazii de gol, dar la fel de adevărat este că și gazdele au avut situațiile lor de poartă, cea mai importantă fiind trecută în dreptul lui Bărbuț.
Una peste alta, a fost un test extrem de reușit mai ales pentru Național, care sâmbătă dă piept cu un alt adversar mai bine cotat, Olimpia Satu Mare. „Am avut atitudine de joc foarte bună, ca și pentru un meci de campionat. Oarecum, adversarul ne-a obligat să tragem de noi, să alergăm foarte mult, iar prestația și rezultatul ne dă moral și convingerea că suntem pe drumul cel bun. Poate, dacă nu am fi fost puțin temători în prima parte, se putea și mai mult, dar suntem mulțumiți și așa”, ne-a mărturisit Mihai Petcuț, tehnicianul „alb-albaștrilor”.
Formații:
ACS Poli: Claro – Dobrosavlevici, Scutaru, Şeroni, Morariju – Bărbuţ, Petre, Gorobsov, Boldea – Ahmetovic, Stancu. Au mai jucat: Pap – Nohai, Bălace, Hassani, Poparadu, Trandu, Popovici, Nanu, Ifedayo, Wilson, Balaure, Szekely, Himcinschi.
Naţional Sebiş: Merşca – Mînecan (Feieș), Albert, Morariu (Mîndrușcă) Neacşu (Jude) – Dobricean (Susan), Chindriş (Avădanei), Bozian (Coțan), Beuran (Galea) – Blănaru (Higyed), Răducă (Miron).

Recomandările redacției