Piesa de teatru de păpuși „Căsuța din oală“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

0
464

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Astfel, sâmbătă, 7 august 2021, de la ora 19.00, la cinematograful din Grădiște, în grădina de vară, va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Căsuța din oală“, adaptare după o poveste populară, pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Înaintea spectacolului, copiii vor putea să participe la diverse jocuri muzicale interactive.

„Căsuța din oală“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani, adaptare după o poveste populară și spune povestea mai multor animale si a adapostului lor straniu.

Totodată, „Căsușa din oală“ scoate în evidență solidaritatea dintre animale, prietenia și curajul, sentimente de neprețuit în viața reală.

Intrarea la spectacol este liberă și se va face pe bază de rezervare.

Rezervări se pot face la telefon/WhatsApp 0740 946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

La spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil maxim 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil maxim 24 ore), persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.