Din nefericire, bărbatul rănit grav în accidentul din această dimineață a decedat la spital. Potrivit reprezentanților IPJ Arad, urmare a accidentului rutier din această dimineață de pe DN7, pe raza localității Bătuța, pietonul a decedat datorită leziunilor suferite la UPU Arad în jurul orei 12.25, iar conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a suferit leziuni care califică rănirea acestuia ca fiind gravă.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Polițiștii au constatat că, astăzi, la ora 08:25, pe DN7, km 476+895, un bărbat de 44 de ani din județul Caraș-Severin, a condus o autoutilitară pe raza localității Bătuța și ieșind de pe un drum secundar din partea dreaptă a DN7 (vis-a-vis de o carieră de piatră), înspre Deva, nu a acordat prioritate de trecere unei alte autoutilitare în cuplu cu semiremorcă, condusă regulamentar pe sensul de mers Arad-Deva de un bărbat de 43 de ani din județul Sibiu, cele două autovehicule intrând în coliziune.
Încercând să evite impactului, al doilea autotren a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a acroșat un bărbat de 54 de ani din localitatea Bârzava, angajat al societății comerciale care deține cariera Luscan, care în calitate de pieton efectua activități de curățare a noroiului de pe partea carosabilă.

 

Recomandările redacției