pirosAlb-negrii au început a doua săptămână de pregătire cu o nouă certitudine: Ștefan Pantea, mijlocașul în vârstă de 18 ani care devenea vicecampion național cu Atletico în 2011, a devenit „Șoim”. „El e pîncotan, părinții lui m-au rugat mult să îl aducem acasă. Sperăm să facă o figură frumoasă, având în vedere că avem mare nevoie de jucători sub 21 de ani”, a mărturisit președintele Pavel Piroș. Pantea a jucat pentru UTA sezonul trecut, în Liga a IV-a. „Mai suntem în discuții cu încă un jucător, probabil pe la mijlocul săptămânii vom ști deznodământul”, a adăugat boss-ul Pîncotei.

Alături de Cuedan jr.

Dura accidentare suferită de Flavius Cuedan în amicalul cu Victoria Zăbrani i-a îngrijorat pe cei din Podgorie, tânărul mijlocaș reprezentând poate cea mai bună soluție la capitolul amintit mai devreme de Piroș, Under 21. Conducătorul Șoimilor i-a transmis fotbalistului toată susținerea: „Sperăm să-l putem ajuta să treacă peste momentul greu. Băieții de la Zăbrani și-au cerut scuze, incidentul a fost involuntar, zic eu, dar trebuie să fim atenți. O asemenea accidentare te poate trage în jos”.

Ciocnire cu vechea contracandidată

În sezonul 2011-2012, Pîncota a dus o luptă grea pentru promovare cu Crișul Chișineu Criș. Condusă la acea vreme de tandemul Gheorghe – Alin Drăgan, Crișul a fost o adversară puternică, învinsă pe final de alb-negri, a căror ascensiune abia începea. Diseară, în fieful actualei divizionare D, cele două sunt din nou față în față, pentru un meci amical, al cărui prim fluier se va auzi la ora 18,00.

Radu Romanescu

Recomandările redacției