Pîncota va fi antrenată de italienii Oddi și Salfa, ambii cu un important trecut lazial

0
358

De acum e sigur, Șoimii Pîncota nu va fi pregătită de argentinianul Pasculi, ci de un cuplu de antrenori cu experiență din Italia. Conducerea clubului a reușit să cadă un acord cu Giancarlo Oddi și Fausto Salfa, cu mențiunea că doar utimul va veni la Arad în înaintea meciului cu Unirea Tărlungeni, mai precis astăzi.

De altfel, Angelo Massone, noul principal finanțator al divizionarei secunde chiar a dorit să clarifice: „Din capul locului, prima mea opțiune a fost Giancarlo Oddi și apoi Pasculi. Mă bucur că l-am convins să preia echipa, acest lucru urmând să se întâmple săptămâna viitoare. Deocamdată, la Arad va sosi secundul Salfa”.

Giancarlo Oddi are 68 de ani și-a legat marea parte a carierei sale de clubul roman Lazio. Atât ca jucător (fundaș dreapta), cât și ca antrenor, activând cel mult ca „secund” în culorile biancoceleste, dar în special la echipele Primavera și de juniori.

Lângă Oddi, așa cum s-a întâmplat deja în trecut la Montecelio Calcio în Campionatul Eccellenza, Fausto Salfa (67). A fost și el fotbalist la Lazio, având , totodată și specializare de director sportiv.

Cei doi își vor intra cu adevărat în pâine săptămâna viitoare, de pregătirea partidei cu Unirea Tărlungeni urmând să se ocupe în mare măsură tot Dumitru Mitu și Călin Petrică. Până sâmbătă la ora 11, marea provocare a conducerii „șoimilor” rămâne legitimarea a cât mai multor jucători străini, respectiv primirea cărților verzi de la cluburile unde au evoluat ultima dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.