Lucrurile se schimbă de la o oră la alta la Șoimii Pâncota. Marți, Angelo Massone a lăsat să se înțeleagă că a renunțat la ideea aducerii ca antrenor a antrenorului Pedro Pablo Pasculi, dar, după ce a observat că nici tehnicienii români nu sunt mai ieftini, insistă la fostul campion mondial. Ziua în care aces­ta va sosi la Arad rămâne în­- văluită în mister, cum nici etapa în care vor debuta fotbaliștii străini în „alb-negru” rămâne necunoscută.
Francezul Birahim Sarr, egipteanul Ibrahim Sherif, dar și Episcopo Da Silva Facundo au semnat contracte cu Pâncota, dar își așteaptă cărțile verzi pentru a putea juca pe puncte în Liga a II-a. Primii doi sunt mij­locași centrali, iar sud-americanul e fundaș stânga. În „cărți” ar mai fi și spaniolul Benjamin Cerezo, venit pe „fliera” Pavel Piroș.
Dar, la capitolul noutăți ar fi și câțiva jucători români. Din câte se pare, Dorinel Popa se va lăsa – până la urmă – înduplecat, Stoichițoiu a fost rezolvat, dar la Pâncota mai vin și Răzvan Dulap (20 de ani, fundaș central, ex. Universitatea Cluj) și Robert Vulpe (fun-  daș central, 23 de ani, crescut de Școala de Fotbal Gică Po­pescu).
Să mai spunem că marți și ieri, echipa a efectuat antrenamente la Arena Ionuț Popa sub comanda lui Bebe Mitu și Călin Petrică, iar azi dimineață sunt așteptați pe gazonul din Șiria. Apoi, delegația Pâncotei va pleca vineri dimineață spre Călărași, unde, sâmbătă, joacă împotriva Dunării lui Adi Mihalcea.

Recomandările redacției