Pinochhio este una dintre poveștile pe care orice persoană a citit-o sau a auzit-o în copilăria sa. Aceasta nu poate lipsi din amintirile nimănui. De aceea, cinema Grădiște va rula sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 10.00 și de la ora 12.00 spectacolul de teatru de păpuși „Pinocchio“. Piesa de teatru este o adaptare după povestea cu același nume scrisă de Carlo Collodi, pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Înainte de spectacol, de la orele 9.45 și 11.45 copiii vor putea să participe la diverse jocuri muzicale interactive.

Piesa de teatru de păpuși spune povestea unui băiat-păpușă, care face o serie de năzdrăvănii tocmai pentru că nu are minte și nu știe ce e bine și ce e rău. Zâna Bună îl trimite pe greierele Gimini să-i fie conștiință, dar cu toate acestea Pinocchio nu îl ascultă.

Copiii vor învăța din pățaniile lui să nu mintă și să nu-i asculte pe cei necunoscuți, pentru că nu știu dacă au intenții bune sau rele. Piesa de tetru se adresează copiilor de peste patru ani și durează 34 de minute.

Intrarea la spectacol este liberă și se va face pe bază de rezervare la numărul de telefon/WhatsApp 0740 946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Reguli pentru participare la evenimentele de la cinematograful din Grădiște:

Pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă a stării de alertă trebuie respectate, Cinema Grădiște aduce la cunoștinta spectatorilor următoarele: accesul publicului va fi posibil începând cu ora 9.30 și 11.30, în limita a 50 de locuri/serie, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 (purtarea măștii pe toată durata spectacolului, distanțare socială); la intrarea în spațiul de desfășurare a spectacolului se va efectua verificarea temperaturii cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C);  persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în curtea cinematografului.

Recomandările redacției