Pința a legat amicale cu echipe de mai sus: „Trebuie să demonstrăm că locul 2 nu e întâmplător”

0
299

pinta-zabraniTrei săptămâni de vacanță mai au la dispoziție componenții Victoriei Zăbrani, ocupanta locului al doilea din D-ul arădean. Până la reunire, programată pe 7 februarie, conducerea clubului și antrenorul Leo Pința au stabilit cea mai mare parte a programului de iarnă.
Pe lângă cantonamentul de la Moneasa (din 20 februarie), zăbrănenii au legat trei amicale cu echipe aflate mai sus cu o treaptă. Site-ul oficial al grupării ce a realizat cea mai bună clasare din istoria sa veche de ani anunță că băieții lui Pința petrec  Ziua Îndrăgostiților pe teren: pe 14 februarie au meci cu Millenium Giarmata. Pe 19 februarie, cei de la Victoria revin în iarbă pentru o întâlnire cu CS Ineu, iar la finalul stagiului de la Moneasa, pe 28 februarie, vor fi față în față cu Național Sebiș.
„După cum remarcaţi, am încercat să facem jocuri cu echipe pu­ternice, sigur ne vor prinde bine în preconizatul retur de foc pe care îl prevăd. Vor fi multe echipe cu aspiraţii de podium, iar noi trebuie să ne respectăm statutul dobândit şi să demonstrăm că nu este o întâmplare poziţia secundă pe care o ocupăm în prezent”, a declarat Pința pentru site-ul oficial al Victoriei Zăbrani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.