pinta2Gloria a confirmat statutul de favorită la Zăbrani, impunându-se cu 3-1. A fost o partidă viu disputată, grea pe alocuri din pricina ploii torențiale căzute, la finalul căreia cei doi tehnicieni au avut cuvinte frumoase la adresa echipei adverse. Totodată, „oficialii” s-au declarat opti­- miști privind viitorul cluburilor lor…
Leo Pinţa, antrenor Victoria: „Am făcut un meci bun, curajos, în faţa celei mai bune echipe a Ligii a IV-a, cu jucători valoroşi, despre al căror potenţial eram avizat. Sigur că ne afectează înfrângerea, dar vom continua pregătirea conform programului şi rezultatele favorabile nu vor întârzia să apară”.
Costel Bogoşel, antrenor Gloria: „Scopul nostru a fost atins, am obţinut cele trei puncte, lucrul cel mai important. Ne-am detaşat în fruntea clasamentului şi vrem să rămânem acolo până la finalul campionatului, pentru a ne îndeplini obiectivul, promovarea în Liga a III-a. Despre gazde pot spune că au jucat cu multă ardoare, formează o echipă tenace, ambiţioasă, arţăgoasă, cu jucători buni, unii plecaţi de la noi şi cărora le urmărim cu atenţie evoluţia. Puţine echipe ne-au pus atâtea probleme şi cred că Zăbraniul va avea un parcurs bun în campionat şi în Cupă. Le doresc succes, mai ales că avem nevoie să câştige împotriva adversarilor noştri”.
Tibi Nicula, preşedinte CS Victoria Zăbrani: „Băieţii au jucat foarte bine, a fost atitudine, angajament fizic, chiar reuşite tehnice, pe un teren greu. Ne-au costat scump ratările de la începutul meciului şi gafele individuale în urma cărora am primit golurile 2 şi 3. Consider că echipa este pe un trend ascendent şi rezultatele pozitive vor veni cu siguranţă”.
Dumitru Berar, organizator competiţii Gloria Arad: „Problemele financiare ale clubului nostru sunt în curs de rezolvare, dl. Sandu Ion revenind la adevăratele lui sentimente faţă de fotbal şi faţă de clubul său de suflet, Gloria. Ieri (n.a. vineri) s-a plătit către jucători un salariu din cele restante, iar luni se va mai plăti unul. Gloria este cea mai veche echipă de fotbal din Arad, o legendă vie, care nu va fi lăsată să moară. Ca şi UTA, Gloria are tradiție şi foarte mulţi oameni care o iubesc”

Recomandările redacției