Pința: „Suntem la 50% din potenţial, dar creștem de la săptămână la săptămână”

0
148

Deși a pierdut în fața UTA-e II (0-2), Victoria Zăbrani a arătat binișor înainte cu trei săptămâni până la primul meci pe puncte. Leo Pința  l-a convins pe Cati să i se alăture de la Șepreuș, dar i-a reprimit cu brațele deschise și pe Topai și Hodan. Tot la capitolul achiziții poate fi trecut și maseurul Călin Petrică (ex. Pâncota), în timp ce Laurențiu Olariu pare doar în trecere pe la Zăbrani.
Dar, adevărata provocare e resuscitarea unor fotbaliști ca Mereuță, Goț, Bakos, Simion sau Andrei, cu mențiunea că ultimii doi încă nu sunt încă rezolvați de la Poli. „Suntem la 50% din potențialul nostru în acest moment al pregătirii și creștem de la săptămână la săptămână. Marea noastră problemă în momentul de față ar fi rularea acestor juniori nou-veniți, pe care trebuie să-i încadrăm în lot, având – totodată – multă răbdare cu ei. Majoritatea lor vin puțin nepregătiți, iar pe acest fond am luat azi și golul doi cu UTA. Sigur, rezultatele contează mai puțin acum. Ne bucurăm că rămânem cu un meci util, împotriva unei echipe bune, ce pune probleme și căreia îi urăm baftă în Liga a III-a”, a precizat Pința.
„Principalul” Zăbraniului s-a
despărțit în această vară de Ober­șterescu, Vântură, Ianc sau Nibu, dar îi așteaptă să revină în efectiv pe Brutyo (ca de obicei în vacanță în perioada precompetițio­nală), Zelea, Rogojinaru și Ursoi.
(C.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.