Piroș, despre echipa de fete pe care o patronează: „E anul nostru, avem culoar, sper să promovăm”

0
477

Fetele de la AC Piroș Security a început noul sezon de Liga a II-a cu două victorii, 4-0 pe teren propriu cu Lugas Oradea și 15-1, în derby-ul județean la Ineu.
Prezent în tribunele „Centralului” ineuan, Pavel Piroș este convins că acesta va fi anul în care echipa sa va promova în elită. „Așa cum am specificat la începutul campionatului, e anul nostru, avem culoar, sper să promovăm. Vom avea probabil mici probleme cu echipa din Craiova (n.a. Luceafărul Filiași), dar nu cred că ne pot opri. Astăzi, tinerele fete ale Ineului nu ne-au putut face față, poate în viitor dacă se pregătesc și se întăresc va fi altceva. Felicit fetele noastre pentru victorie, au făcut un joc bun, meciul a fost la îndemâna noastră” a declarat președintele-finanțator al „leoai­celor”.
Față de sezonul trecut, lotul a suferit câteva modificări, cu mai multe achiziții importante care vor ajuta echipa la îndeplinirea obiectivului, dar asta nu înseamnă că jucătoarele tinere nu vor avea șansa lor în continuare. „Anul trecut am greșit în acel meci de acasă cu Baia Mare, anul acesta nu cred că mai ratăm promovarea. Am încercat încă de anul trecut să aducem fete pentru a ne întări, iar anul acesta am adus câte o fată din Ungaria, Italia și Spania. FRF pune accentul pe creșterea de copii și juniori, ceea este normal și de anul acesta avem și echipă de junioare 2004-2007. Este un lucru bun, ne dorim o performanță și la acest nivel. Avem fete tinere și chiar a debutat astăzi o fată de 14 ani, Andreea Dubăț”
Cele două victorii de până acum le-au dus pe „leoaice” pe primul loc în seria a II-a a ligii secunde. Etapa viitoare, pe 7 octombrie, pe terenul „Șega” va sosi Olimpic Star Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.