Piroș, despre părerea lui Mister: „Am văzut imaginile filmate, nu trebuia anulat golul lui Issa”

0
224

Președintele celor de la Șoimii Pâncota își punea speranțe într-un rezultat pozitiv al echipei sale în derby-ul de pe „Motorul” și, cel puțin după cum au evoluat Issa et. comp. în prima parte, se părea că lucrurile vor decurge bine pentru „alb-negrii”. A existat și o fază litigioasă, invocată și de jucătorii și antrenorul „șoimilor”, pentru ca Pavel Piroș să vină și cu o opinie documentată. „Am văzut imaginile filmate, Dragalina a bătut lovitra liberă de la 2 metri în înteriorul terenului. Era imposibil ca traiectoria balonului să fie așa cum susține asistentul, prin afara terenului și oricum centralul a oprit faza doar când a văzut mingea în plasă. Rămân la părerea că nu trebuia anulat golul lui Issa și       altfel s-ar fi jucat meciul. Un alt moment psihologic s-a consumat și la bara lui Pirtea, când scorul era 1-0, din păcate nu mai putem face nimic acum”, spune șeful pîncotanilor, care a părăsit stadionul la pauză pentru a pleca împreună cu familia la un botez la Cheile Nerei.
La ultima ședință a Comisiei de Disciplină și Etică, s-a dispus plata către Casian Maghici a sumei de 9.000 de lei, reprezentând drepturi financiare restante. Conducerea grupării din Podgorie are timp până miercuri să facă plata pentru a evita în primă instanță amenda, iar apoi depunctarea. Iar memoriile pe rol la Federație depuse de foștii fotbaliști ai Pâncotei, ca Vladu, Lung, Lengyel sau Huțanu sau Polgar, vor avea soluționare unul după altul. „Nu vor fi probleme cu aceste litigii, vom găsi căi de soluționare a lor, inclusiv banii necesari. Trebuie să ne intre în conturi acea tranșă din drepturile de televizare, plus resursele noastre bugetare de care știe toată lumea. Nu se va ajunge la depunctări și alte pro­bleme”, a punctat Piroș.
Șeful „alb-negrilor” crede că, după cum a arătat echipa în meciul cu UTA, e capabilă de un rezultat bun cu FC Brașov. „Ar fi foarte bine să obținem două victorii din următoarele două meciuri acasă, miercuri cu Brașovul și sâmbătă, cu Tărlungeni. Până pe 5 decembrie, când avem programat ultima partidă oficială a anului, mai trebuie să facem 7 puncte, altfel ne va fi foarte greu în play-out”, a concluzionat Piroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.