Piroș nu schimbă obiectivul „șoimilor”: „Punem puncte la păstrare pentru a avea ce mânca la primăvară”

0
260

pirosCel de-al treilea rezultat pozitiv consecutiv i-au purtat pe cei de la Șoimii Pâncota până pe locul 3 în clasamentul ligii secunde (Seria de Vest). Pe  Someș, unde toată populația orășelului din Podgorie nu ar fi umplut nici un sfert din „Cluj Arena”, formația lui Ionuț Popa a demonstrat că are știința jocului și rezultatului. Cum, sâmbătă, la Pâncota, sosește Me­talul Reșița, echipă ce nu a strâns niciun punct în acest sezon, o nouă victorie i-ar putea urca și mai sus în clasament pe „alb-negrii”.
Cu toate astea, Pavel Piroș susține că echipa sa nu-și va schimba obiectivul.
„Chiar dacă am încredere în băieți și în capacitatea lor de a obține multe victorii în acest campionat, nu cred că e cazul să ne gândim la mai mult. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare, cu mențiunea că ne dorim să punem puncte la păstrare pentru a avea ce mânca la primăvară. Adică, ne-am dori să scăpăm cât mai repede de presiune și să evoluăm dezinvolt. Așa, cred că va ieși și mai mult în evidență valoarea echipei noastre”, consideră Pavel Piroș.
Acesta a ținut să-i felicite public pe Issa et. comp. pentru rezultatul prestigios pe: „Una dintre cele mai frumoase arene din Estul Europei, unde îți amintești de ce te-ai făcut fotbalist, sau în cazul conducătorilor de ce faci atâtea sacrificii pentru acest sport. Dar, satisfac­ția în rândul pâncotanilor va fi și mai mare dacă batem și Reșița. Avem o șansă unică să ne facem și mai temuți și res­pectați decât suntem deja”, a adăugat șeful pâncotanilor.
În fine, Piroș a vorbit și despre „perla” echipei sale. George Pirtea a decis și meciul de la Cluj și atrage tot mai mult atenția echipelor importante din fotbalul românesc. „Încă din luna mai
i-am promis lui Pirtea că-l voi aduce la Pâncota. Am făcut totul pentru a-l lua de la Criș, l-am și susținut financiar, îmi place să cred că mă consideră un părinte. Vorbesc des cu el, îl încurajez la greu, încerc să-l țin cu picioarele pe pâmânt în momentele de euforie, pentru că ar fi păcat să se piardă un fotbalist cu calitățile sale. Sigur, evoluțiile sale nu au rămas fără ecou, interes există în ceea ce-l privește, dar mai devreme de doi ani nu cred că va pleca de la Pâncota”, a adăugat președintele „șoimilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.