Echipele arădene de fotbal feminin au parcursuri diametral opuse. După runda de duminică, AC Piroș Security împarte fotoliul de lider cu Olimpia II Cluj, în timp ce Ineul rămâne ultima cu un golaveraj dezastruos: 7-71! Zărăndancele au pierdut la scor și la Ișalnița, 2-16, cu Luceafărul Filiași, golurile „alb-albastrelor” fiind reușite de Vamanu și Kugler.
Revenind la echipa lui Gigi Cameniță, aceasta a obținut un succes extrem de important chiar pe terenul formației ce conducea până duminică fără probleme clasamentul seriei a II-a a eșalonului secund. După 1-1 la pauză, „leoaicele” au făcut legea pe arena „Clujeana” în a doua parte și au oprit tabela la 1-4. Andrea Bălaș a fost jucătoarea meciului, cu un „hattrick” reușit în urma unor curse în viteză purtate. Scorul a fost închis de Olariu, din pasa aceleași Balaș.
„Andrea a prins o zi excelentă, dar toată echipa și-a făcut excelent treaba, în frunte cu veterana Flori Liheț. Ne bucurăm că am câștigat pe terenul unei echipe ce ne-a bătut tur-retur campionatul trecut, deși trebuie să recunoaștem că echipa Olimpiei II nu mai e chiar aceeași. Au multe junioare talentate, care nu au jucat rău nici azi, dar plusul nostru de experiență și determinare a făcut diferența”, a menționat Gigi Cameniță, antrenorul arădencelor.
Bajko – Bodnar, Marcea, Dobrea, Matei – Olariu (Adam), Nagy, Liheț, Cociuba – Vanu (Balcan), A. Bălaș a fost echipa aliniată de Piroș Security pe Someș. În urma acestui succes, „leoaicele” au șanse mari să devină campioane de toamnă, căci în ultima rundă a turul o găzduiesc pe codașa Lugas și golaverajul poate fi rotunjit.

Recomandările redacției