În cadrul Departamentului de Supraveghere în Sănătate Publică, în perioada 08.08.2022 -12.08.2022, au fost eliberate/soluționate următoarele notificări/autorizații:

– la Compartimentul de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile au fost eliberate 3 autorizații sanitare de funcționare și 2 vize anuale.

– la Compartimentul de evaluare a factorilor de risc din mediul de viață și muncă au fost 27 notificări și negații de construcție și amenajare, 14 redactări pentru certificarea conformității normelor legislative în vigoare, 52 prelevari uzine dintre care jumătate au fost chimice, iar jumătate micro și 42 prelevări de probe de apă la bazine și piscine. Pe Medicina Muncii au fost efectuate determinări de noxe profesionale într-o unitate industrială, determinări aeromicrofloră și suprafețe în 3 unități și au fost întocmite 2 procese verbale.

De asemenea în  perioada 08.08.2022-12.08.2022, Laboratorul de diagnostic și investigare în sănătate publică (LDISP) din cadrul DSP Arad, a lucrat 120 probe, reprezentând:

        – 41 probe de apă rețea și apă fântâni

        – 47 probe apă de bazin

        – 2 probe HIV

        – 2 probe nisip

        – 2 probe apă tratată

        – 3 unități alimente

        – 7 probe aeromicrofloră

        – 7 probe sterilitate

        – 9 probe de sanitație

De asemenea s-au efectuat 40 determinări noxe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției