tirFinala Campionatului Naţional de glonţ, competiţie desfăşurată la Bucureşti, a consemnat rezultate foarte bune pentru CSM Arad, care s-a întors acasă cu 26 de medalii! Pistolarii au urcat pe podium la toate categoriile, atât la individual dar în special în probele pe echipe. La junioare II, Alexandra Buda a ocupat locul trei la pistol sport precizie, iar echipa formată din Brigitte Rozsa, Andreea Babii şi Alexandra Buda s-a ales tot cu bronzul la pistol aer comprimat.
Echipele arădene au făcut legea în poligon
La juniori II, Casian Codrean a cucerit aurul la pistol liber, Cristian Mărcoşan a terminat al doilea la pistol aer comprimat şi pistol liber şi al treilea la pistol sport, Graţian Vrabies a încheiat pe trei la pistol liber, iar echipa formată din Codrean Casian, Robert Gal şi Cristian Mărcoşan a ocupat primul loc în probele de pistol aer comprimat şi pistol liber. La junioare, Melisa Nunciu a ocupat locul întâi la pistol sport şi poziţia a doua la pistol sport viteză, Izabela Troeschi a terminat a doua, tot la pistol sport şi prima la pistol sport precizie, iar echipa formată din Mădălina Malicski, Izabela Troeschi şi Melisa Nunciu a încheiat concursul pe primul loc la pistol sport, pistol sport precizie şi pistol sport viteză.
Troeschi şi Nunciu, respectiv Mărcoşan şi Codrean – performeri la individual
La juniori, Casian Codrean s-a ales cu bronzul la pistol liber, iar echipa formată din Casian Codrean, Cristian Mărcoşan şi Gal Robert a terminat pe doi în proba de pistol liber. La senioare, Izabela Troeschi a ocupat primul loc la pistol sport şi poziţia a doua la pistol sport viteză, iar echipa formată din Laura Racolciuc, Melisa Nunciu şi Izabela Troeschi, s-a impus la pistol sport, pistol sport precizie şi pistol sport viteză. La seniori, Mircea Budurişan a ocupat locul doi la pistol calibru mare, echipa formată din Gheorghe Pop, Mircea Budurişan şi Critian Mărcoşan a ocupat locul trei la pistol standard, iar echipa formată din Casian Codean, Robert Gal şi Cristian Mărcoşan a urcat tot pe a treia treaptă a podiumului, dar în proba de pistol liber.
Câte două recorduri naţionale şi personale
Recorduri naţionale au stabilit echipa de junioare, în proba de pistol sport şi echipa de juniori II în proba de pistol liber, în timp ce recorduri personale au bifat Laura Racolciuc, în proba de pistol sport a senioarelor şi Cristian Mărcoşan, la pistol sport, juniori II. Pistolarii de la CSM Arad sunt pregătiţi de Gheorghe Pop, antrenor coordonator, Monica Toth, Ion Vasilescu şi Mircea Budurişan.

Recomandările redacției