tirPistolarii de la CSM Arad s-au întors cu şase medalii, toate de aur, de la finala campionatului naţional de aer comprimat, întrecere desfăşurată la Bucureşti. Performerii delegaţiei au fost Marius Cenădan la seniori, Codrean Casian şi Izabela Troeschi la juniori, plus cele trei echipe, de senioare (Giorgiana Pintea, Izabela Troeschi şi Laura Racolciuc), juniori (Codrean Casian, Robert Gal şi Cristian Racolciuc) şi junioare (Izabela Troeschi, Melisa Nunciu şi Loredana Sabău). Antrenorul coordonator al secţiei de tir, Gheorghe Pop, se declară mulţumit atât de rezultate cât şi de progresele sportivilor, toţi cu prezenţe în finală.
„Rezultatele sunt foarte bune şi aş remarca în primul rând prestaţia băieţilor mai tineri, care toţi trei sunt juniori II, iar la final au bifat recorduri personale. De asemenea, de remarcat ar fi Codrean Casian, cu record personal şi la individual, dar şi aurul Izabelei Troeschi, care a învins-o în finală la individual pe campioana naţională de senioare, Pop Francesca de la Oradea. Şi ca o premieră, toţi sportivii au reuşit să se califice în finalele de la individual, ceea ce este un lucru extraordinar, nu s-a mai întâmplat până acum aşa ceva la aer comprimat”, ne-a declarat Gheorghe Pop.
Pistolarii arădeni se pregătesc acum de sezonul de glonţ, care debutează odată cu încălzirea vremii. Obiectivele sunt la fel de importante, trei dintre ei numărându-se printre pretendenţii la calificarea pentru campionatele europene.

Recomandările redacției