Pistolarii CSM-ului pregătesc revenirea la poligon și… sezonul de glonţ

0
308

După anunţul autorităților, care au dat undă verde pregătirii sportivilor din data de 15 mai, bazele sportive arădene se pregătesc să îşi deschidă porţile, dar nu şi pentru amatori. Vor exista condiţii destul de stricte pentru ca pregătirea sportivilor să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii. Atât preşedintele COSR, ministrul Sportului cât şi specialiştii în sănătate au anunţat că toţi sportivii vor trebui testaţi de COVID-19, înainte de intrarea în aceste baze sportive. De asemenea, vor trebui îndeplinite o serie de norme de igienă, în contextul unui protocol medical ce urmează să fie dat publicităţii cât de curând.
Pistolarii CSM-ului, gata să revină la „trageri”
Poligonul de tir din Arad este una din aceste baze sportive aproape de redeschidere, iar antrenorul secţiei de tir de la CS Municipal, Gheorghe Pop, spune că este dispus să reînceapă antrenamentele specifice încă din 15 mai: „Aşa am înţeles, că putem să revenim la poligon din data de 15, dar va trebui să vedem cum ne organizăm şi ce condiţii trebuie îndeplinite. Sportivii se vor putea pregăti, eventual, la distanţe de doi metri între ei, nu cred că e nevoie de mască dacă vor fi testări. Sportivii s-au antrenat fizic în această perioadă, în condiţiile posibilităţilor şi spaţiului de acasă, dar avem nevoie mare de pregătire specifică.”
Pregătesc sezonul de glonţ
Pistolarii CSM-ului se vor pregăti începând de la jumătatea acestei luni pentru sezonul de glonţ: „Sunt dispus să începem încă din prima zi. Dacă s-au anulat concursurile internaţionale de aer comprimat, unde puteau concura Haristiade şi Joldea, urmează să ne pregătim exclusiv pentru sezonul de glonţ, cu finala naţională programată undeva în toamnă. Probabil că Federaţia va comprima puţin şi sezonul intern şi vom avea mai puţine etape, dar urmează să vedem”, conchide Gheorghe Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.