tirSecţia de tir a CSM Arad se află în faţa primului concurs important al anului pe plan intern. Este vorba despre finala Campionatului Naţional de aer comprimat, programată la Bucureşti. Primii care vor intra în poligon vor fi juniorii II, urmaţi de juniori şi abia apoi seniori, concursul din capitală urmând să se întindă pe parcursul unei săptămâni pline.
„Monica Toth pleacă, sâmbătă, cu primii sportivi, juniorii II, şi anume Casian Codrean, Graţian Vrăbieş, Andreas Doringer şi Alexandra Buda. Eu şi Mircea Budurişan vom pleca spre Bucureşti în cursul serii de marţi, alături de ceilalţi sportivi, care vor concura la juniori şi seniori. Este vorba despre Cristian Mărcoşan, Robert Gal, Izabela Troeschi, Melisa Nunciu, plus Casian Codrean”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de tir, Gheorghe Pop.
Se va concura atât la individual cât şi pe echipe, obiectivul pistolarilor arădeni fiind un număr cât mai mare de medalii: „Ne dorim cât mai multe clasări pe podium, în special la individual, pentru că în concursul pe echipe ne-am remarcat an de an şi avem mari şanse să o facem şi acum. Concursul se va încheia pe 24 februarie, ultima zi în care vor trage seniorii”, mai spune Gheorghe Pop. Pistolarii de la CSM Arad sunt pregătiţi de Gheorghe Pop, Monica Toth, Ion Vasilescu şi Mircea Budurişan.

Recomandările redacției