Mihai Sîrbuț anunța încă de la finalul anului transferuri la gruparea pe care o conduce, dar – pe undeva – a surprins pe toată lumea prin greutatea acestora. La primul antrenament al anului pentru curti­ceni, au participat Adrian Piț și Fla­vius Pavel, fotbaliști valoroși cu experiența ligilor superioare.
Piț (32 de ani) chiar a fost fotbalistul lui AS Roma, pentru care a și marcat într-un meci de Cupă, în România mai evoluând în Liga 1 pentru UTA și Universitatea Cluj. De când, însă, s-a despărțit de noua UTA în vara anului trecut nu a mai evoluat decât în campionatele de fotbal în sală. Pavel a ajuns la 34 de ani, este coleg în corpul de antrenori al clubului Viitorul cu Dinu Maghici și a mai evoluat în cariera sa la: ACU Arad, Tricotaje Ineu, Național Sebiș, Unirea Sînnicolau Mare, Șoimii Pâncota, Progresul Pecica UTA sau Șoimii Lipova. „Ambii s-au înțeles verbal cu conducerea noastră, sunt genul de fotbaliști de care aveam nevoie, cu experiență și luciditate în fața porții adverse. Cu Piț și Pavel ne acoperim toate posturile și cred că devenim o formație și mai completă decât în tur. Era necesar să acționăm și noi pe piața transferurilor după ce am observat că mai toate echipele din campionat se întăresc”, ne-a mărturisit Dinu Maghici, antrenorul „grănicerilor”.
Din lotul Frontierei nu mai fac parte Androne și Păcurar, iar între buturi, ca elev al lui Dan Țapoș, a apărut Andrei Potoreț. Curticenii au făcut un prim antrenament pe unul dintre terenurile sintetice din centrul orașului, urmând să se mai întâlnească o singură dată în această săptămână. Sâmbăta viitoare, divzionara a patra se deplasează la Hunedoara, pentru primul amical al iernii, cu formația la care evoluează fratele tehnicianului Dinu Maghici, Cassian. Între 14 și 19 februarie, „alb-albaștrii” urcă într-un minicatonament la Moneasa.

Recomandările redacției