FC Argeș a plecat cu trei puncte de la Arad în urma unui gol marcat la singura ocazie pe care și-a creat-o. Mai mult, până în acel minut 80, UTA ar fi trebuit să aibă pe tabelă un avantaj foarte confortabil sub aspectul ocaziilor create. Fair-play, antrenorul piteștenilor, Mihai Ianovschi, a recunoscut care a fost realitatea din teren: „Rezultatul a fost unul mincinos. UTA merita să câștige. Meritul nostru este că am știut să suferim, ne așteptam la asta în condițiile în care jucam pe terenul unei echipe care și-a propus play-off-ul. Am avut alte meciuri în care am jucat bine dar rezultatul ne-a fost nefavorabil, astăzi însă șansa ne-a surâs.“ a declarat secundul lui Prepeliță.

Deși cu victoria de sâmbătă a depășit-o pe UTA în clasament, Ianovschi s-a ferit să vorbească despre play-off. „Singurul nostru obiectiv este meciul următor. Nu am vorbit niciodată despre play-off. Ne-am dorit doar ca returul să îl începem mai bine decât am făcut-o în cazul turului. În vară după 6 etape aveam patru puncte. Acum am strâns deja 6 după două partide foarte dificile.“ a afirmat tehnicianul piteștenilor.

De remarcat că FC Argeș este la a doua victorie consecutivă la Arad. În sezonul trecut alb-violeții din Trivale au învins tot la capătul unui meci dramatic în care UTA în 10 oameni a deschis scorul în minutul 85 dar oaspeții au marcat de două ori în următoarele 5 minute.

Recomandările redacției