Plaja sălbatică unde poţi înota cu delfinii, în Delta Dunării

0
857

Gura Portiţei din Delta Dunării este un loc unde poţi merge dacă nu îţi plac plajele mai populare şi de obicei, mai scumpe. Aici ai şansa de a înota cu delfinii şi să te bucuri de sălbăticia care înconjoară plaja.
Familia Munteanu, vine în fiecare vară, de 20 de ani, tocmai din Câmpulung Moldovenesc, cu cortul, la Gura Portiţei. Sunt încântaţi de simplitatea şi sălbăticia plajei. Se bucură de fiecare răsărit de soare, de fiecare apus unic, de zgomotul fiecărui val care se izbeşte de mal, scrie descopera.ro. „O zonă minunată, pierzi realitatea, e super, alt loc nu am gă­sit mai frumos ca aici. Linişte, nu gălăgie, ne înţelegem foar­te bine unii cu alţii, nu am avut niciodată probleme cu nimeni. E mai bine să staţi cu cortul? Super, cel mai bine, o dată pe an se merită, uiţi de tine, de ru­tină, maşini, muzică, gălăgie”, spune Mariana Munteanu, turist.
„Atmosfera asta o găsiţi doar aici? Numai aici! Deci, nu ne trebuie nimic, noi nu venim pentru mâncare, nu venim pentru nimic, venim doar pentru apă, soare şi linişte. Şi spre deosebire de alte părţi, noi stăm la câte stele vrem noi. Avem pla­ja noastră şi marea noastră”, afirmă Petrică Munteanu, turist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.