Plângere penală pentru fiica lui Dincă

0
637

Lovitură grea pentru fiica lui Gheorghe Dincă. Pe numele său a fost depusă o nouă plângere penală la Parchetul General. Autorul este chiar Alexandru Cumpănașu. După ce a pierdut în primul tur al alegerilor prezidențiale, continuă să se implice în cazul Caracal pentru a-l face pe Gheorghe Dincă să plătească pentru faptele sale. Acesta aruncă cu plângeri penale în stânga și în dreapta împotriva familiei Dincă, anunță capital.ro.

La 4 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, adolescenta răpită și omorâtă cu sânge rece în Caracal, Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, continuă să depună plângeri penale la Parchetul General. Potrivit acestuia, se pare că a mai depus o nouă plângere penală față de întreaga familie Dincă, ce a fost trimisă către DIICOT. Fostul candidat la prezidențiale suține pe o rețea de socializare că din cauza campaniei, procurorii au uitat de cazul Alexandrei.

Patru luni de la dispariția Alexandrei și o nouă plângere penală depusă! Dragi români, astăzi se împlinesc patru luni de când a dispărut Alexandra. Și am sentimentul că societatea românească încet-încet uită de 112, de procurori, polițiști, bătaia de joc la adresa ei și a noastră. Bârfa, superficialul, campania au aruncat în derizoriu și treptat în uitare acest copil minunat. Noi, familia, ne vom duce lupta până la capăt. Este însă trist cum interlopii și infractorii au prins tot mai mult curaj și în fiecare zi apar omoruri, răpiri, violuri, clanuri ce devin pentru majoritatea românilor normalitate și obișnuință.

Am depus o nouă plângere penală pe numele lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă, Daniel Dincă și Remus Rădoi la Parchetul General respectiv plângerea nr. 1269/2019. Am primit astăzi răspuns de la Parchetul General prin adresa nr 12701/2019 prin care mi se comunică că plângerea penală a fost trimisă tot către DIICOT. Voi solicita domnului Procuror General și STADIUL instituțional al tuturor plângerilor depuse față de toate instituțiile și persoanele implicate în cazul Alexandrei”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.