Plante care atrag energiile pozitive

0
188

Ne decorează locuinţele şi birourile, cărora le dă o notă de prospeţime şi de natura­leţe, însă unele plante atrag energiile pozitive, eliminându-le pe cele negative. Trebuie doar ţinute în ghiveci şi îngrijite corespunzător, ca să ne ofere o senzaţie de bunăstare în fiecare zi. Iată câteva dintre plantele care atrag energiile pozitive, scrie Click.
Cactus. Este o plantă foarte frumoasă care decorează într-un mod unic spaţiul locuinţei sau al biroului. Acesta necesită o îngrijire specială şi se spune că posedă abilitatea de a alunga duşmanii, intruşii, persoanele rău intenţionate sau ipocrite şi de a absorbi energia electromagnetică negativă generată de aparatele electrocasnice.
Mentă. Pe lângă faptul că pre­zintă multe beneficii pentru sănătate, menta comună sau verde a fost folosită din timpuri vechi pentru a apăra indivizii împotriva vră­jitoriilor şi a invidiei celorlalţi. Menta verde este o plantă care îţi aduce bunăs­tare, iar unii cred că cei care au în casă mentă proaspătă atrag prosperitatea economică.
Iasomie. Cunoscută drept planta cuplurilor, iasomia este benefică relaţiilor în plan spiritual. Este recomandat să ţii această plantă în dormitor sau în camerele în care petreci cel mai mult timp cu par­tenerul tău. Iasomia atrage energiile po­zitive care îţi vor consolida relaţia şi creează o atmosferă romantică.
Rozmarin. La nivel spiritual, rozmari­nul atrage dragostea sinceră şi fericirea. Chiar dacă o ai deja în ghiveci, poţi să mai pui şi câteva rămurele în săculeţi de pân­ză pe care să-i plasezi în diferite colţuri ale casei pentru a atrage loialitatea celor din jur.
Crizantemele. Sunt cunoscute pentru frumuseţea lor, dar şi pentru senzaţia de bine pe care o răspândesc în interiorul lo­cuinţei. Crizantemele ajută la îmbunătăţi­rea dispoziţiei şi la regăsirea fericirii, fiind recomandată pentru încăperile în care este mereu prezentă o stare tensionată. Crizantemele sunt plante care atrag energiile pozitive şi sunt asociate cu o viaţă plină de calm şi relaxare.
Aloe Vera. Folosită în ritualuri menite să alunge ghinionul şi invidia, aloe vera e considerată unul dintre cei mai puternici inamici ai vibraţiilor negative. Aloe vera este cunoscută pentru faptul că atrage prosperitatea şi energiile pozitive în orice loc al casei în care este poziţionată. Dacă planta se ofileşte, înseamnă că a absorbit energiile negative, protejându-ne de acestea, scrie dozadesanatate.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.