Play-off și pentru „leoaice” în primul eșalon feminin de fotbal?

0
399

Ca și pentru competițiile masculine, Fe­derația Română de Fotbal ia în calcul un sistem play-off / play-out pentru Liga 1 feminin. Ca și ocupantă a poziției a V-a la finalul turului, nou promovata AC Piroș Security s-ar lupta pentru pozițiile fruntașe alături de Olimpia Cluj, Universitatea Galați, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorhei și Heniu Prundu Bârgăului.
Arădencele mai sunt calificate și în sferturile Cupei României, unde, de asemenea, speră să facă o figură frumoasă. „Cel mai probabil, de pe la începutul lunii iunie, vom juca în play-off la Cluj, Galați ș Prundu Bârgăului și acasă cu Becicherecu Mic, Odorhei. Respectăm programul returului, însă fără a mai întâlni și celelalte echipe. Chiar dacă ne-am întărit cu jucătoare importante și în această iarnă și, dacă va mai fi fereastră de transferuri, în mai-iunie, o să încercăm să mai luăm alte trei-patru fotbaliste și pentru sezonul următor, vor fi puține puncte puse în joc pentru a ataca primele două locuri, ce duc în Champions League. Însă, nu ne descurajăm, oricum eu zic că stăm bine pentru statutul de nou-promovată, iar profesorul Florin Bugar va beneficia de tot sprijinul nostru pentru a-și face o echipă competitivă, cu mai multe dintre elevele sale de la lotul național de tineret”, spune Pavel Piroș, președintele „leoaicelor”.
Între achizițiile fundașului Bot, ale mijlocașelor Drăgan, Parlak și Ciuclea și atacantului Voinea, va exista și o despărțire sigură. „Din păcate, Priscilla Hagan a făcut un gest nesportiv pe care nu-l putem tolera. Datorită aceastei epidemii, nu o s-o tri­mitem acasă acum, deși am făcut deja toate demersurile desfacerii contractului. Jucătoarea va rămâne la Arad până la finalul lunii mai când îi expiră viza, după care e va pleca în Turcia sau în Ghana, unde își dorește ea”, a mai spus șeful celor de la AC Piroș Security, care le-a achitat fotbalistelor și staffului tehnic inclusiv salariile pe luna martie din fonduri proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.