utaautocarDacă la nivel de lot și în privința datoriilor la Federație, conducerea „Bătrânei Doamne” a rezolvat în mare problemele, în această dimineață „oficialii” arădenilor au realizat că nu au mijloc de transport pentru deplasarea de la Satu Mare. Inițial, aceștia au apelat la Pito Trans, însă reprezentanții firmei au refuzat să le mai facă servicii utiștilot atâta timp cât nu-și achită datoriile din urmă. După multe telefoane și o agitație generală la club, gruparea „textilistă” i-a contractat pe cei de la J&R Car, însă delegația „alb-roșie” a stat aproape o oră în fața stadionului în așteptarea autocarului.

Astfel, de abia în jurul ore 14,20 (în loc de 13,30), UTA a plecat spre Satu Mare, acolo de unde speră să vină cu punct(e). Iar speranțele pentru un rezultat pozitiv au crescut, după ce s-a reușit legitimarea majorității fotbaliștilor sosiți în această iarnă. Boșneag, Mardare, Lazea, Ola, Diarra, și Feussi sunt la dispoziția antrenorilor, iar Laso a urcat și el în autocar în speranța că actul lipsă, respectiv cartea verde, va sosi la timp pentru ca argentinianul să fie apt pentru partida de mâine dimineață.

Restul jucătorilor deplasați la Satu Mare sunt: Horvat, Oltean, Sidney, Ardelean, Neagu, Gornic, Marcu, Zaluscchi, Monac, Surugiu, Sălăjan și Apostu. După cum vă spuneam și ieri, mijlocașul Ovidiu Popescu este suspendat pentru cumul de „galbene”, iar Feussi și Ardelean au avut probleme medicale aproape toată săptămâna. Prin urmare, cel mai probabil, primul „unsprezece” textilist va arăta astfel: Boșneag – Oltean, Sidney, Mardare, Diarra – Monac, Zaluschi, Lazea, Neagu – Apostu, Sălăjan.

Recomandările redacției