utacantO veche zicală spune că vechile obiceiuri mor greu și se aplică cu vârf și îndesat în cazul lui Adrian Marțian. Nu de puține ori, utiștii s-au uitat în gura pseudo-patronului că doar se va ține și el de promisiuni odată și odată, dar au sperat degeaba. Termenul de achitare a restanțelor financiare pe luna octombrie a expirat luni, dar dejeanul nu a apărut nici măcar marți la Arad. Și-a anunțat revenirea în Calea Aurel Vlaicu pentru miercuri, exact ziua în care echipa ar trebui să se urce în autocar pentru a pleca în cantonamentul de la Gyula.
Spunem ar trebui, căci dacă nu vor fi plătiți, jucătorii nu vor respecta programul și vor refuza deplasarea. În acest caz, ar cădea și meciul de la Sânmartin cu Luceafărul Oradea. Programat la ora 16, amicalul împotriva formației de fotbaliști de culoare care evoluează în Liga a IV-a Bihor ar rămâne unicul al acestei săptămâni și asta pentru că disputa cu Ineul a fost anulată din…lipsă de efectiv.
Într-adevăr, până la această oră, Adrian Falub nu știe exact pe cine va conta în stagiul de pregătire din Ungaria și asta pentru că nu a prea primit întăririle solicitate. E adevărat, au sosit Boșneag, Lazea, Mardare, Feussi și Diarra, însă tehnicianul, care – de altfel – nu a semnat nici el un contract cu arădenii – mai are nevoie de încă cel puțin patru fotbaliști peste media echipei.

Recomandările redacției