gorcioaiaDivizionara secundă de rugby CSU Arad s-a reunit la începutul săptămânii, iar sub comanda lui Ovidiu Şerban se pregătesc acum 22 de jucători. Pregătirea se va desfăşura pe plan local, iar primele amicale ar putea avea loc în martie.
O parte din piesele de bază au părăsit echipa arădeană, iar unul din exemple este internaţionalul de seniori Marian Gorcioaia, ajuns acum în curtea campioanei en-titre a României, RCM Timişoara.
„Ştiu doar că a plecat, iar asta după ce l-am operat, este ceva tipic pentru români. Oricum, era liber de contract în vară, iar de atunci îşi putea vedea de treabă. Din câte ştiu nu şi-a făcut recuperarea aşa cum trebuie, o să stea pe tuşă la Timişoara. Aşa e la noi la rugby, dacă nu îşi primeşte două luni banii, face memoriu şi este declarat liber. Au mai plecat alţi patru, Florea, Mazăre, Vlaşin şi Deaconu, toţi la Cluj, dar în schimb nu a venit nimeni. Sunt în discuţii acum cu câţiva jucători, în funcţie de transferuri vom vedea ce vom face”, ne-a declarat Ovidiu Şerban.
Se speră ca până în primăvară, când debutează campionatul, lotul să fie completat. La fel ca anul trecut, Clubul Sportiv Universitatea s-ar putea baza pe un buget de cel puţin opt miliarde de lei.
„O mai spun încă o dată, dacă se vrea performanţă, vom face rugby de performanţă. Nu vreau să forţez pe nimeni, dar ca să emiţi pretenţii trebuie să aduci jucători de valoare”, mai spune Şerban.

Recomandările redacției