Plimbarea cu mopedul l-a costat un dosar penal

0
416

Un bărbat în toată firea a fost prins în timp ce se distra pe străzile unei localități învecinate. Se pare că, chiar dacă este destul de matur încât să știe că face ceva greșit, acesta a continuat. El s-a plimbat total ilegal pe străzile din Caporal Alexa.

Așadar, polițiștii orașului Sântana l-au depistat ieri, în trafic, în timp ce conducea un moped. Însă, se pare că bărbatul de 38 de ani, din Moneasa, nu avea deloc acest drept din mai multe motive.

Mopedul avea cilindreea de 125 cc, primul motiv pentru care nu trebuia să se urce pe acesta și șă-l conducă pe D.J. 792/C, pe raza localității Caporal Alexa, deoarece nu deținea permis corespunzător pentru moped.

După mai multe verificări, s-a descoperit și al doilea motiv care trebuia să-l țină pe bărbat departe de moped. Se pare că polițiștii au constatat și faptul că mopedul figurează ca fiind radiat din circulație din anul 2016.

Așa, pentru o plimbare de doar câteva minute, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pe numele lui pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.