Ploaie de goluri la Pâncota: Lipova – Dumbrăvița 7-2

0
436

Înainte de meci, partida dintre Șoimii Lipova și ACS Dumbăvița părea un derby strâns de clasament, dar pe teren lucrurile au stat complet altfel, iar elevii lui Flavius Sabău au demonstrat încă o dată că parcursul perfect de până acum nu a fost o întâmplare.
Nici nu s-a ieșit bine de la vestiare că scorul era deja 2-0: Trabalka și Poiană au înscris în primele cinci minute și victoria era în mare parte rezolvată. Până la pauză s-a făcut 4-0 prin golurile acelorași Trabalka și Poiană. Așadar, după 45 de minute se mai punea doar problema scorului final.
Vasinc l-a înlocuit pe Sulea la pauză și atacantul revenit după accidentare a înscris pentru a doua etapă la rând din pasa lui Sergiu Popa. La 5-0, oaspeții au avut o tresărire de orgoliu și au redus din diferență prin Silaghi și R. Rus
Dar tot Șoimii au avut ultimul cuvânt: Kevin Trabalka și-a completat hat-trick-ul, iar Vasinc a închis tabela în minutul 85.
S-a încheiat 7-2, Lipova își păstează poziția de lider în clasament, cu maxim de puncte și golaveraj 19-4. În etapa următoare elevii lui Sabău se deplasează la Galda pentru a-și continua seria perfectă.
Formații:
Lipova: Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Filimon (Burlă 55) – C. Poiană, Dobrean (Pașcu 79), S. Popa (Buta 70), D. Rusu – Sulea (Vasinc 46), Trabalka.
Dumbrăvița: R. Miklos – Ad. Ștefan, Telescu, Gălan, Liuba (Ștefan 29) – Briciu, Udrea – R. Rus, Centea (Nanu 50), Bîrză (Stancu 50) – Silaghi.
Arbitri: Norbert Kemenes – Răzvan Soponar, Gheorghe Tarba (toți Maramureș)
Observatori: Doru Matei (Sălaj), Viorel Vancea (Bihor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.