PNL Arad nu i-a retras sprijinul lui Ovidiu Marian pentru că acesta nu l-a avut niciodată

0
249

marianDupă mişcările din ultima vreme de pe scena politică românească, ruperea USL şi demisia din fruntea Senatului a lui Crin Antonescu a ge­ne­rat apariţia Uniunii Social Democrate, a unei noi majorităţi parlamentare, a unui nou guvern şi a unui nou preşedinte al Senatului. Călin Popescu Tăriceanu, demisionar din PNL a fost ales  preşedinte al camerei superioare a legislativului. De asemenea, liberalul Dan Mihalache a demisionat din funcţia de secretar general al Senatului, actul acestuia înscriindu-se în linia mişcărilor amintite.
În aceste condiţii, plutea un semn de întrebare asupra poziţiei  fostului liberal arădean Ovidiu Marian, care ocupă funcţia de secretar general adjunct al Senatului. Conform declaraţiilor acestuia, el va rămâne în continuare în funcţie. „Rămân în funcţia pe care o ocup deoarece nu ocup un post politic, ci am fost numit de plenul Sena­tului. Consider că doar plenul Senatului îmi poate cere să plec. Aşa fiind, voi continua să lucrez cu noul preşedinte al Senatului României. Vreau să se înţeleagă că nu colaborez şi nu lucrez cu o persoană anume, ci cu o funcţie anume, respectiv cu preşedintele Senatului, indiferent cine ar fi el şi indiferent din ce partid ar proveni”, a declarat Ovidiu Marian.
Senatorul Ioan Cristina, preşedintele PNL Arad a spus: „Marian nu ne-a cerut sprijinul nici când a fost propulsat în această funcţie, de aceea nu avem ce sprijin să-i retragem. În plus, în această postură, indiferent cine o ocupă este vorba de o poziţie de înalt funcţionar public”. Aşadar, Ovidiu Marian rămâne pe poziţie. Nu i s-a retras  sprijinul pentru că nu l-a avut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.