Lumea așteaptă mai mult din partea unora care fac parte din administrația primăriei din Moneasa. Așteptările sunt cu atât mai ridicate, cu cât administrația are în grijă și Stațiunea Moneasa, vizitată anual de mii de turiști din întreaga țară, fiind pe bună dreptate considerată perla Munților Apuseni.

De când lumea, viceprimarul unei administrații sănătoase și normale, care funcționează pentru oameni și nu împotriva lor, s-a subordonat voinței cetățenilor și a respectat votul dat de către aceștia. Cu alte cuvinte, viceprimarul nu are doar datoria de serviciu de a asculta de primar, ci și datoria morală. La rândul său, primarul, printr-o dispoziție, îi trasează viceprimarului sarcini pe care acesta din urmă trebuie să le îndeplinească.

La Moneasa, însă lucrurile stau cu totul altfel. Actualul viceprimar suferă de grandomania de a fi Șef și, dacă se poate, chiar peste primar.

Am intrat în posesia unei adrese al cărui destinatar era domnul primar Ioan Nuțu Herbei. Vă anexăm adresa și atunci gândiți-vă dumneavoastră cum să meargă lucrurile bine în această comună și stațiune? Pui ștampila unității, cu număr de înregistrare, pe o foaie în care faci teoria Șefului! În care jignești persoana care a fost aleasă de către cetățeni, poate mulți în vârstă. Așa că aluzia la diferența de vârstă dintre primar și viceprimar, „știu că dumneavoastră sunteți aproape de pensionare“ este o jignire și la adresa „pensionarilor“ din Moneasa. Pensionari, așa cum va fi „în curând“ și domnul primar, dar care au realizat ceva în viață și au făcut mai multe pentru această comună, decât au făcut… alții până acum sau cât vor apuca să facă vreodată…

Așa că, în final, nici nu știu cum să denumesc această „adresă“. Rămâne la aprecierea dumneavoastră, a celor din PNL.

Recomandările redacției