Poate ține Sebișul piept liderului din Valea Domanului? „O să atacăm pentru rezultatul maxim”

0
333

Mai sunt 15 puncte la dispoziția divizionarelor terțe în acest sezon, iar lupta se dă la ambii poli ai clasamentului. La vârf, Șoimii Lipova se bate la „baionetă” cu CSM Școlar Reșița, pe care o va și găzdui săptămâna viitoare la Pâncota. Rămâne de  văzut dacă distanța de un punct în favoarea bănățenilor se va menține până atunci, sau, de ce nu, ordinea primele trepte ale podiumului să se schimbe din nou.

Scenariul e unul plauzibil atâta timp cât Reșița se deplasează, vineri, la Sebiș, unde e așteptată de o formație ce nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de șase runde. E drept, numărul de puncte acumulate nu e foarte mare – 8, însă o nouă remiză a „alb-albaștrilor” ar fi mană cerească pentru lipovani. Totuși, Cristi Todea susține că va juca la victorie contra trupei din Valea Domanului. „Tot ce ne propunem este să profităm de ultimele etape rămase în acest campionat pentru a confirma creșterea din jocul nostru. Vrem să jucăm un fotbal cât mai spectaculos împotriva oricărui adversar. Asta s-a întâmplat și cu Lipova, cealaltă echipă din frunte, cred că jocul de vineri se va desfășura cam pe aceleași coordonate. Mă gândesc că Reșița va dori să câștige împotriva noastră și va trebui să riște, așa că suntem pregătiți să o atacăm pentru rezultatul maxim”, spune antrenorul Naționalului, care nu va putea conta pe Dărăban (suspendat) și Goșa (accidentat).

Reșița e marea performeră a turului cu 27 de puncte cucerite din 30 posibile. Până acum, Hunedoara e singura echipă ce i-a „furat” puncte trupei din Valea Domanului, care, în rest, a mers ceas. Victoria din Vinerea Mare a venit cu ceva emoții, 4-3, în compania Ghirodei, echipă antrenată de Paul Codrea. „Echipa lui nu a avut presiune la acest meci, a jucat fără stres, fără emoții și atunci când faci acest lucru, îți iese jocul așa cum vrei. La noi, din păcate, când este puțină presiune, unii jucători nu fac față. Din acest motiv suntem în Liga a III-a. Sperăm până la final să continuăm cu victorii și să promovăm. Depindem numai de noi”, a menționat Leo Doană, „principalul” Școlarului pentru caon.ro. Probabil, chiar marele ex. sebișean, Dragoș Săulescu, va absenta la jocul de peste două zile, de pe arena „Crișana”, de la ora 18. În schimb, ex. utiștii Toma și Vădrariu sunt anunțați titulari.

În tur, cele două formații au remizat (0-0) pe stadionul „Mircea Chivu”, în condițiile în care sebișenii au evoluat în zece oameni începând cu minutul 55.

Formații probabile:

Sebiș: Gakos – Pop, Onuțan, Teședan, Forisz – Ember, Petculescu – Mateucă, Szekely, Susan – Enciu.

ReșițaZimmermann – B. Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis – Toma, Breșneni – Velcotă, Al. Roșca Vădrariu – M. Staicu.

FOTO: sebis – Enciu se poate revanșa pentru eliminarea din tur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.