Podeaua de la intrarea în UPU, distrusă de traficul mare de pacienți

0
823

În ultima perioadă, circulă pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu podeaua de pe secția UPU, din cadrul Spitalului Județean Arad, care se află într-o stare avansată de degradare.

Cetățenii arădeni și-au exprimat nemulțumirile prin multitudinea de comentarii critice în online. Oamenii acuză că în ciuda investițiilor masive care s-au făcut în spital, podeaua arată într-un asemenea hal.

Dincolo de comentariile negative ale arădenilor făcute la adresa spitalului, am ales să ne informăm unde mai exact se află acele gropi în podea de care vorbea toată lumea și am aflat că acele „gropi” se află chiar pe holul de la intrarea făcută special pentru tărgi. Acele tărgi medicale care transportă pacienți, sunt plimbate de mii de ori pe zi pe acele podele din „Linoleum medical”, mai ales acum pe timpul pandemiei de covid. Iar, pentru ca acel linoleum să fie schimbat cât de curând posibil ar trebui ca tot traficul înspre secția UPU să fie oprit o zi întreagă, iar pacienților să li se interzică intrarea, ori acest lucru nu este posibil în momentul de față, când urgențele medicale ating cote maxime, ne informează cei de la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.