Încet, dar sigur, se ajunge la concluzia că sensul giratoriu de la Podgoria este înțeles greșit de unii. Este cel puțin al doilea caz despre care putem să vorbim și în care facem referire la ideea cu care trăiesc unii dintre locuitorii Aradului. Aceștia efectiv cred că zona Podgoria este o toaletă publică uriașă. Altă explicație nu prea mai există decât aceasta.
Se pare că, de curând, a mai fost surprins un stimabil „domn” care nu și-a dat seama că se află în plină intersecția când l-au apucat nevoile fiziologice. Desigur, fără vreo jenă și fără să mai țină cont că este înconjurat de oameni, acesta și-a desfăcut șlițul de la pantaloni și și-a văzut de treaba lui.
Nu știm exact dacă este un om al străzii sau nu, dar având în vedere geanta pe care o purta pe umăr, el se voia cât de cât respectat.
Cu toate acestea, se pare că în cazuri de acest gen nu riscă nimeni sa le mai atragă atenția pentru că nu se știe niciodată la ce fel de gesturi ar putea recurge mai departe. Având în vedere lipsa bunului simț, este totuși de luat în calcul că o atenționare nu ar face cu nimic diferența, poate doar i-ar irita și mai tare pe cei ca el.
În concluzie, sunt de neoprit, își fac de cap și pun stăpânire asupra orașului fără sa le pese de restul locuitorilor. Copii minori, adolescente și femei de toate vârstele iau parte la asemenea scene și nu au altceva de făcut decât sa treacă în pas grăbit și să încerce să nu ridice capul din pământ. Spre nefericirea arădenilor, în acest punct a ajuns orașul nostru. Controlat de oamenii străzii, de persoane nepăsătoare și de unii care nu au limite și fac orice vor în văzul tuturor.

  • Cetățean spune:

    Tot acolo în fața magazinului ,,Profi,, lângă rastelul de biciclete, un individ pesemne un om al străzii,într- o după amiază stătea pe bancă sugând dintr-o bere,sticlă de plastic. În același timp urina pe el fără jenă.Urina se scurgea abundent prin pantalonii individului și printre leațurile băncii formând la nivelul solului un adevărat ,,pârâiaș,,Se pare că în zonă și în spatele blocului P 4 se adună boschetarii consumând frecvent alcool.Poloția Locală să facă bine să mai treacă pe acolo să ,,igienizeze zona.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției